Slik fungerer det

Barnevakthjelpen barnepassformidling

 

SLIK FUNGERER DET

 

  1. Vi tildeler deg en barnevakt som passer dine behov. Barnevakten og du møtes før du bestemmer deg, og det er ikke noe problem å bytte dersom du ikke er fornøyd, eller kjemien bare ikke stemmer.

 

  1. Du abonnerer på din faste barnevakt til du sier opp. Barnevakten jobber direkte for deg, og dere avtaler selv når du trenger hjelp. Du lønner barnevakten selv.

 

  1. Trenger du vikar, gjør vi vårt beste for å skaffe deg samme vikar hver gang.

 

Vi har barnevakter i Trondheim, på Malvik, i Stjørdal, Levanger og Verdal. Er du utenfor dette området, så skal vi gjøre vårt beste for å finne en løsning for deg.

 

Vi har også engasjerte lærerstudenter som kan jobbe som leksehjelp. De kommer hjem til deg og hjelpen barna med leksene for samme pris som et vanlig barnevaktoppdrag.

 

 

HVA KOSTER DET?

 

Barnevakthjelpen tar betalt for formidling av barnevaktene. Vi gjør en stor jobb med kvalitetssikring av de som skal ta seg av barna dine. Inkludert i prisen er en fornøydhetsgaranti – er du ikke fornøyd, får du bytte barnevakt med én gang.

 

Dette er våre priser:

•Barnevakt én gang: 399 kroner

•6 måneders abonnement: 1750 kroner

•1 års abonnement: 2490 kroner

•Vi tilbyr Gull-abonnement til kunder som har vært medlem i over 2 år. Da får du 1 års abonnement til kun 2250 kroner.

I tillegg til formidlingen, skal barnevakten ha betalt. 120 kroner i timen er minimumssatsen for en barnevakt. Hvert oppdrag har en minimumsbetaling på 3 timer. Under dette, så sitter ikke barnevakten igjen med noe særlig for tiden sin, dessverre.

 

Vi gjør deg oppmerksom på at det er du som arbeidsgiver som er ansvarlig for å følge skattereglene for barnepass.

 

Vi ønsker at du skal være helt fornød før du betaler. Defor er det ikke bindende å sende inn en bestilling på abonnement. Du vil ikke motta faktura før du har godkjent barnevakten etter et gratis bli-kjent møte.

 

Har du spørsmål kan du ta kontakt på telefon: 978 73 575

epost: post@barnevakthjelpen.no

Eller du kan kontake oss her

 

 

 

 

 

tlf: 978 73 575

post@barnevakthjelpen.no

Org.nr: 995494019

Copyright © All Rights Reserved