Barnevaktene

Her finner du et lite utvalg av våre barnevakter.

SUSANNE

Grunnskolelærerstudent, 26 år

"Jeg har tidligere jobbet to år i barnehage. Der fikk jeg øynene opp for det å jobbe med barn. Tidligere har jeg også sittet barnevakt for to familier i private hjem, noe jeg trivdes veldig godt med. Jeg ser på dette som en unik mulighet til å få jobbe med barn, ikke bare med tanke på at det er veldig relevant for min studieretning, men også fordi jeg liker å omgås barn og fordi jeg tror jeg vil trives i jobben som barnevakt her i Trondheim. Jeg er ei kreativ, omsorgsfull, pliktoppfyllende og pålitelig jente som gleder meg til å ta fatt på jobben."

MARTHINE

Barne-og ungdomsarbeider 18 år

Marthine er 18 år og skal begynne på sykepleierstudiet til høsten. Marthine har erfaring fra barnehage, som dagmamma, og fra Leksvik frivillighetssentral. Marthine er en sporty og aktiv jente som også jobber som håndballdommer og har vært  danselærer for barn.


IDA

Grunnskolelærerstudent, 19 år

Ida er 19 år og starter på lærerutdanning til høsten.
Ida har erfaring fra barnehage, trener for cheerleading barn 6-10 år og som privat barnevakt.
Ida er blid og sporty barnevakt som gjerne tar med barna ut for å leke.


INGVILD

Sykepleierstudent, 22 år

«Jeg jobber i Barnevakthjelpen fordi jeg er utrolig glad i å være sammen med barn! Etter å ha jobbet en stund i barnehage, men måttet slutte grunnet studier, har jeg virkelig savnet hverdagen med glade barn, lek og latter. Jeg er flink til å kommunisere med barn og skape tillit og trygghet. Det er også veldig viktig for meg at foreldre skal kunne ha full tillit til meg som omsorgsperson for deres barn."

ANE

Student, 24 år

"Jeg har nå jobbet i Barnevakthjelpen i over 3 år. Det er en utrolig god erfaring å ha med seg videre, er en super jobb å kombinere ved siden av studiene på NTNU, og det utrolig gøy og givende å få følge barnas utvikling og oppvekst. I tillegg er det lite som kan måle seg med den gode følelsen man får når barna komme løpende ned oppkjørselen fordi de har gledet seg så mye til du kommer, eller når de spør om du kan være litt lenger fordi de har det så gøy!"

IDA HELEN

Barnehagelærerstudent, 24 år

Ida Helen er en 23 år gammel barnehagelærerstudent med bred erfaring fra arbeid med barn. Hun gikk barne og ungdomsarbeiderfag på videregående og har erfaring fra både skole og barnehage. Hun har også erfaring fra å være støttekontakt for ungdom og som barnevakt i private hjem.
-Denne jobben passer perfekt for meg da jeg er engasjert i barnas lek, liker å holde på med formingsaktiviteter og sang. Jeg får stor glede av å være med barn.


TORILD

"Som sprek reservebestemor har jeg mye å bidra med. Jeg har to voksne barn og ett barnebarn som bor på en annen kant av landet. Å jobbe med barn gir meg masse god energi, og det er fint å føle at noen har bruk for meg. Jeg har blitt mer rolig og tålmodig med åra. Slipper å gå etter klokka så mye. Og når jeg hører at barna har spurt etter meg, varmer det mitt hjerte."

MALIN

Barnehagelærerstudent, 24 år

Malin er 24 og studerer til å bli barnehagelærer. Malin har erfaring fra å jobbe i barnehage, i skole og som støttekontakt. Malin er en varm og omsorgsfull, og veldig trygg i sin rolle som barnevaktCHRISTINA

Student, 18 år

"Jeg er 18 år og går medier og kommunikasjon på videregående. Jeg har tidligere vært dagmamma og barnevakt i private hjem, noe jeg trivdes godt med. Jeg er en sporty, kreativ, pliktoppfyllende  og tålmodig barnevakt."

MARI CHRISTINE

Barnehagelærerstudent, 20 år

Jeg vil jobbe som barnevakt fordi jeg er veldig glad i å være med barn. Jeg har jobbet i barnehage før og storkoser meg når jeg er blant barn. Jeg har også god erfaring fra å jobbe som barnevakt. Jeg synes det er viktig at barna jeg skal passe er trygge på meg og at jeg skaper tillit til både barna og foreldrene. Jeg er en pliktoppfyllende jente, med god omsorg ovenfor barn, og jeg er kreativ, og livlig. Jeg har også stor tålmodighet når det kommer til barn. Jeg har stor glede av å være med barn og ha det gøy med dem.
Gleder meg til å ta fatt på jobben i Barnevakthjelpen.NATALIA

Student, 19 år

"Jeg er 19 år og er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Nå går jeg påbygging for å kunne utdanne meg videre. Jeg er kreativ og liker å holde på med formingsaktiviteter med barna. Tidligere har jeg jobbet i barnehage, skole og på SFO. Jeg er omsorgsfull og trives veldig godt med å jobbe med barn."

NIKOLINE

Sosionomstudent, 20 år

"Jeg vil beskrive meg selv som omsorgsfull, pliktoppfyllnde, fornuftig, kreativ, varm, imøtekommende, leken og barnslig, noe som gjør at jeg blir godt likt av barn. Er flink til å kommunisere og tilpasse meg ulike situasjoner. Det viktigste for meg er å være en trygghet og en tillitsperson både for barna og foreldrene, og at vi har god dialog."