Barnevaktene

NIKOLINE

Sosionomstudent, 20 år

"Jeg vil beskrive meg selv som omsorgsfull, pliktoppfyllnde, fornuftig, kreativ, varm, imøtekommende, leken og barnslig, noe som gjør at jeg blir godt likt av barn. Er flink til å kommunisere og tilpasse meg ulike situasjoner. Det viktigste for meg er å være en trygghet og en tillitsperson både for barna og foreldrene, og at vi har god dialog."

Her finner du et lite utvalg av våre barnevakter.

SUSANNE

Grunnskolelærerstudent, 26 år

"Jeg har tidligere jobbet to år i barnehage. Der fikk jeg øynene opp for det å jobbe med barn. Tidligere har jeg også sittet barnevakt for to familier i private hjem, noe jeg trivdes veldig godt med. Jeg ser på dette som en unik mulighet til å få jobbe med barn, ikke bare med tanke på at det er veldig relevant for min studieretning, men også fordi jeg liker å omgås barn og fordi jeg tror jeg vil trives i jobben som barnevakt her i Trondheim. Jeg er ei kreativ, omsorgsfull, pliktoppfyllende og pålitelig jente som gleder meg til å ta fatt på jobben."

NORA

Barnehagelærerstudent, 22 år

Nora er en blid 22 år gammel jente fra Bergen som går andreåret på barnehagelærer med vekt på natur- og friluftsliv.

"Som person er jeg varm, tålmodig, leken og veldig glad i å være ute. Jeg har erfaring fra jobb i barnehage, barnepass og jeg har vært tilretteleggingsressurs. Jeg trives godt sammen med barn, og mener at trygghet og tillit er viktig når man er sammen med barn. Det er viktig for meg at foresatte føler de kan stole på meg, og ha tillit til at jeg kan være en rollemodell og omsorgsperson til deres barn."

JULIE

Elev på videregående, 18 år

«Jeg er 18 år og går siste året på videregående. Har gått helse og oppvekst og helsefagarbeider på vg1 og vg2. Jeg har erfaring fra barnehage og barneskole. Jeg er energisk og ansvarlig og liker fysisk aktivitet og trening.Får mye energi av å være med barn.»


INGVILD

Sykepleierstudent, 22 år

«Jeg jobber i Barnevakthjelpen fordi jeg er utrolig glad i å være sammen med barn! Etter å ha jobbet en stund i barnehage, men måttet slutte grunnet studier, har jeg virkelig savnet hverdagen med glade barn, lek og latter. Jeg er flink til å kommunisere med barn og skape tillit og trygghet. Det er også veldig viktig for meg at foreldre skal kunne ha full tillit til meg som omsorgsperson for deres barn."

TORILD

"Som sprek reservebestemor har jeg mye å bidra med. Jeg har to voksne barn og ett barnebarn som bor på en annen kant av landet. Å jobbe med barn gir meg masse god energi, og det er fint å føle at noen har bruk for meg. Jeg har blitt mer rolig og tålmodig med åra. Slipper å gå etter klokka så mye. Og når jeg hører at barna har spurt etter meg, varmer det mitt hjerte."

MALIN

Barnehagelærerstudent, 24 år

Malin er 24 og studerer til å bli barnehagelærer. Malin har erfaring fra å jobbe i barnehage, i skole og som støttekontakt. Malin er en varm og omsorgsfull, og veldig trygg i sin rolle som barnevaktCHRISTINA

Student, 18 år

"Jeg er 18 år og går medier og kommunikasjon på videregående. Jeg har tidligere vært dagmamma og barnevakt i private hjem, noe jeg trivdes godt med. Jeg er en sporty, kreativ, pliktoppfyllende  og tålmodig barnevakt."

MARI CHRISTINE

Barnehagelærerstudent, 20 år

Jeg vil jobbe som barnevakt fordi jeg er veldig glad i å være med barn. Jeg har jobbet i barnehage før og storkoser meg når jeg er blant barn. Jeg har også god erfaring fra å jobbe som barnevakt. Jeg synes det er viktig at barna jeg skal passe er trygge på meg og at jeg skaper tillit til både barna og foreldrene. Jeg er en pliktoppfyllende jente, med god omsorg ovenfor barn, og jeg er kreativ, og livlig. Jeg har også stor tålmodighet når det kommer til barn. Jeg har stor glede av å være med barn og ha det gøy med dem.
Gleder meg til å ta fatt på jobben i Barnevakthjelpen.NATALIA

Student, 19 år

"Jeg er 19 år og er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Nå går jeg påbygging for å kunne utdanne meg videre. Jeg er kreativ og liker å holde på med formingsaktiviteter med barna. Tidligere har jeg jobbet i barnehage, skole og på SFO. Jeg er omsorgsfull og trives veldig godt med å jobbe med barn."

ANNA

Barnehagelærerstudentstudent, 24 år

«Mitt navn er Anna, jeg er 24år og er fra Stord/Haugesund. Jeg studerer andre året på Dronning Mauds Minne hvor jeg går barnehagelærerlinja med vekt på musikk, drama, kunst og håndverk. Jeg ønsker å jobbe som barnevakt fordi jeg er liker å jobbe med barn, samtidig som at det er en fin og givende jobb som er passende å ha ved sida av studiet. Jeg har tidligare erfaring fra jobb som barnehageassistent, jeg er kreativ og liker å væra aktiv.'' 

STINA

Barnehagelærerstudent, 22 år

“Jeg heter Stina og er ei jente på 22 år fra Kristiansand. Jeg studerer for tiden Barnehagelærer med vekt på natur og friluftsliv, ved Dronning Mauds Minne Høgskole i Trondheim. Jeg ønsker å jobbe for Barnevakthjelpen fordi jeg først og fremst elsker å være med barn. I tillegg ser jeg på dette som en veldig givende og fin jobb ved siden av studiet. Jeg har fra ung alder sittet mye barnevakt og har tidligere jobbet i barnehage. Jeg er en aktiv og sosial jente med mye omsorg og kjærlighet.”