Slik fungerer det

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Slik fungerer det

FYLL UT SKJEMAET

Du fyller inn vårt bestillingsskjema med informasjon som vi trenger for å finne den best egnede barnevakten for din familie. Det er het uforpliktende å sende bestillingsskjema. Vi sender ikke faktura før du har godkjent en barnevakt du vil benytte deg av.

VELG

Ut i fra informasjonen i ditt bestillingsskjema finner vi en eller flere kandidater som du kan velge mellom.

Vi gjør vårt aller beste for at du skal få en barnevakt som passer deg og din families behov.

MØT AKTUELLE KANDIDATER

Når du har valgt hvem du ønsker å møte setter vi deg i kontakt med den aktuelle barnevakten slik at der kan ha et gratis og uforpliktende møte. Du får møte så mange du trenger, helt til du har møtt akkurat den barnevakten du vil bruke. Du blir selvfølgelig ikke tilsendt faktura før du har bestemt deg for en barnevakt. Kan vi ikke tilby deg en barnevakt du er fornøyd med er prosessen helt kostnadsfri.

DIALOG MED OSS

Når du har valgt din barnevakt blir du tilsendt faktura og ditt abonnement kan starte. Barnevakten jobber direkte for deg, og dere avtaler selv når du trenger hjelp. Du lønner barnevakten selv. Oppstår det behov for vikar så ordner vi det. Noen familier trenger å benytte seg av to barnevakter for å få hverdagen til å gå opp, det koster selvfølgelig ikke noe ekstra. Vi har fornøydhetsgaranti på barnevaktene, så du kan

bytte barnevakt så mange ganger du har behov for uten tilegg i prisen.