Referanser

REFERANSER

Det beste med Barnevakthjelpen er den personlige oppfølgingen vi får. Den første barnevakten vi hadde møte med ble full klaff for oss og barna. Møtet var gratis og vi fikk ikke faktura før vi hadde godkjent en barnevakt vi ville bruke. Fantastisk service!

- Anne, 32


Vår barnevakt Sigrid er helt fantastisk! Ungene jubler nå jeg sier hun skal komme. Vi burde nesten gått ut oftere :-) Det er veldig trygt og absolutt verdt hver ei krone.
- Familie på 4, Møllenberg.


Jeg er alenemor til tre små barn, og bruker barnevakthjelpen for å få kabalen til å gå opp. Vår barnevakt gjennom tre år henter barna på barnehage og SFO og er sammen med de til jeg kommer hjem de dagene jeg jobber kveld. Det er også henne jeg ringer når jeg trenger barnevakt i helgene. Barnevakthjelpen gjør hverdagen mye enklere for meg.

- Monica, 37 


Takk for super hjelp. Det var ikke noe problem å dra fra barna på 4 og 7 år etter en time med barnevakten. Vi kunne dra fra unegene med god samvittighet, og var trygge på at hun ville gjøre en god jobb. Noe vi fikk bekreftet da vi kom hjem. Vi kommer til å bruke dere igjen.

- Familie på 4, Ranheim


Det gikk kjempebra i går. Det første minstemann spurte om når han våknet i dag var når barnevakten skulle komme tilbake igjen. Vi kommer til å anbefale Barnevakthjelpen til våre venner.

- Familie på Levanger


Det beste med Barnevakthjelpen er tryggheten. Det at jeg kan kontakte Barnevakthjelpen om noe skulle oppstå. Vikargarantien har hjulpet med ved uforutsett overtid flere ganger:-) Det er også viktig for meg at alle barnevaktene er godkjent av fagfolk gjennom en omstendig rekruteringsprosess, det betyr mye for meg at det er de rette menneskene som passer mine barn.
- Siri, 33


Vi er veldig fornøyd med barnevakten vi har engasjert gjennom Barnevakthjelpen. Vi har hatt henne i snart 1 år nå. Barnevakten kommer hjem til oss en fast dag i uken. Da kommer hun som regel før leggetid og tar seg av våre 3 barn. Tiden hun er her bruker vi på kino, ut og spise, besøke venner og av og til jobber vi litt overtid. Både ungene og vi foreldre er veldig fornøyde med barnevakten. Hun er en oppegående og ansvarlig veldig søt jente. Vi føler oss trygge på å la henne ha ansvaret når vi er borte og det har aldri vært noe problem.
- Familie på 5, Byåsen.