Referanser

Barnevakthjelpen  barnepassformidling


REFERANSER


«Det beste med Barnevakthjelpen er tryggheten. Det at jeg kan kontakte Barnevakthjelpen om noe skulle oppstå. Vikargarantien har hjulpet med ved uforutsett overtid flere ganger:-) Det er også viktig for meg at alle barnevaktene er godkjent av fagfolk gjennom en omstendig rekruteringsprosess, det betyr mye for meg at det er de rette menneskene som passer mine barn».

-Siri 33



“Vår barnevakt Sigrid er helt fantastisk! Ungene jubler nå jeg sier hun skal komme. Vi burde nesten gått ut oftere :-) Det er veldig trygt og absolutt verdt hver ei krone.”

-Familie på 4, Møllenberg.



"Jeg er alenemor til tre små barn, og bruker barnevakthjelpen for å få kabalen til å gå opp. Vår barnevakt gjennom tre år henter barna på barnehage og SFO og er sammen med de til jeg kommer hjem de dagene jeg jobber kveld. Det er også henne jeg ringer når jeg trenger barnevakt i helgene. Barnevakthjelpen gjør hverdagen mye enklere for meg".

-mamma 35



We have used your services in early August 2011. We were really happy with the baby sitter and the way she treated the kid. She was young enough to be able to challenge the kid with her games,etc and also mature enough to satisfy us with her plans. Anyway, thanks again and I wish we can find a similar service here in Sandvika/Oslo.

Best regards
Mohammad



Vi benyttet oss av barnevakthjelpen når vi var i Trondheim for å være med i et bryllup. Det kom en kjempeflink og trivelig jente og passet på barna i et annet lokale en der selve festen foregikk. Vi voksne fikk vært med på bryllupet fullt og helt mens barna hadde det bra på en mere barnevennlig måte med en super barnevakt. En veldig bra løsning for alle sammen!

Elin, Oslo



Vi er veldig fornøyd med barnevakten vi har engasjert gjennom Barnevakthjelpen. Vi har hatt henne i snart 1 år nå. Barnevakten kommer hjem til oss en fast dag i uken. Da kommer hun som regel før leggetid og tar seg av våre 3 barn. Tiden hun er her bruker vi på kino, ut og spise, besøke venner og av og til jobber vi litt overtid.

Både ungene og vi foreldre er veldig fornøyde med barnevakten. Hun er en oppegående og ansvarlig veldig søt jente. Vi føler oss trygge på å la henne ha ansvaret når vi er borte og det har aldri vært noe problem.

Familie på 5, Byåsen.



Vi har nå brukt en fast barnevakt fra Barnevakthjelpen siden i sommer og er veldig fornøyd. Vi kontakter barnevakten de gangene vi skal delta på noe uten barna. Barnevakten stiller opp på kort varsel, og gjør en veldig god jobb. Barna er også blitt veldig glad i henne, og vi kan dra fra barna med god samvittighet de gangene vi må det.
Familie på Tyholt

Vi bruker en lærerstudent til å komme hjem til oss en gang i uken for å hjelpe 5 klassingen vår med lekser. Vi er veldig fornøyd med jobben hun gjør. To tomler opp for barnevakthjelpen!



Vi fikk en barnevakt som passet perfekt for vår familie. Hun innfridde alle våre forventninger og vi er veldig takknemmelig for den gode jobben hun gjør. Nå skjønner vi ikke hvordan vi klarte oss før vi fikk hjelp fra denne flotte jenta som barna er blitt så glad i.


Fornøyd gjeng på 5



Nå har vi hatt abonnement i barnevakthjelpen i over 2 år, og ungene er blitt så store at vi ikke har mere behov for barnevakt. Både voksne, barn og hund synes det er veldig trist å måtte avslutte et fantastisk godt sammarbeid med vår barnevakt gjenneom to år. Hun har stilt opp når vi har trengt det, morgen, kveld og hele dager i ferier. De gangene vi hadde behov for det var hun med oss på hytta og jobbet deler av helgen. Vi er veldig fornøyd med barnevakten vi ble tildelt og ønsker å anbefale Barnevakthjelpen på det varmeste.


Fam på 4, Byåsen.


tlf:  978 73 575

post@barnevakthjelpen.no

Org.nr: 995494019

Copyright © All Rights Reserved