barnevakter

Barnevakthjelpen  barnepassformidling


BARNEVAKTENEVåre barnevakter er alle over 18 år og har tidligere erfaring fra å jobbe med barn.

De fleste er studenter som ønsker å ha en jobb som også gir relevant praksisi i forhold til studiet de tar. Alle er selvfølgelig intervjuet og grundig bakgrunns og referansesjekket.

Vi gjør en stor jobb i å kvalitetssikre våre barnevakter, og kun de beste er bra nok for våre kunder.Se et lite utvalg av noen av våre barnevakter her."Jeg er et fyrverkeri av en barnehagelærer som for tiden videreutdanner meg til spesialpedagog. Ettersom jeg har både tid og anledning til det vil jeg gjerne være barnevakt ved siden av studiene. Jeg setter trygghet, omsorg og menneskeverd høyt. Barna får mange gode stunder sammen med meg samtidig som jeg setter de nødvendige grenser med en kjærlig hånd. Jeg er leken og blir med barna inn i fantasiland og krydrer gjerne med litt sang, musikk, drama, eventyr, fortellinger og høytlesing. "

-Jannicke 37 år"Jeg liker å jobbe i Barnevakthjelpen fordi jeg alltid har vært glad i å omgås med barn i alle aldre. Etter 1,5 år som ansatt i Barnevakthjelpen, har jeg fått masse god erfaring når det gjelder både store og små. Jeg er leken, sosial og noe av det beste jeg vet er gullkorn fra barnemunn - og nettopp derfor elsker jeg denne jobben."

-Anine 21 år, lærerstudent"For meg som utdanner meg til lærer er det helt perfekt å jobbe som leksehjelp. Jeg drar hjem til familien en dag i uken og hjelper sønnen med leksene. Jeg kunne ikke hatt en bedre jobb."

-Lærerstudent 22 år."Jeg jobber som barnevakt fordi jeg ville ha en jobb som er lett å kombinere med skole og som gir meg gode erfaringer videre. Det gjør denne jobben. Jeg stortrives med barna og familien tar godt vare på meg tilbake."

-Janne 21 år"Jeg liker å jobbe i Barnevakthjelpen hovedsakelig fordi jeg er glad i barn. Det er både spennende og givende å få jobbe med barn i forskjellige aldere, og det er spesielt morsomt når jeg får blitt godt kjent med dem. Ettersom jeg skal bli lektor/lærer er det flott å få litt ekstra erfaring med barn. I tillegg passer jobben meg godt ettersom jeg er veldig fleksibel som student og har mye fritid i helger og på kvelder."

Elisabeth, 24 år, studerer lektor i geografi."Å ha en deltidsjobb som innebærer å bli kjent med, knyttet til og glad i nydelige barn, leke med dem, lese for dem og le med dem, og få være leksehjelp slik at jeg får tatt i bruk det jeg lærer på skolen, må være per definisjon drømmejobben for meg! Jeg lærer så mye, har det så gøy og gleder meg til hver gang jeg skal på jobb."

-Sofie, 23 år, lærerstudent"Som heltidsstudent er denne jobben perfekt for meg. Etter 1,5 år i Barnevakthjelpen har jeg enda ikke opplevd å kjede meg på et oppdrag, og det er en god følelse å vite at man gjør hverdagen lettere for barn og voksne i familiene man jobber hos."

-Mari, 21 år"Jeg er utrolig glad i å være med barn, og nå som jeg utdanner meg til å bli grunnskolelærer er denne jobben perfekt for meg! Barn gir så mye glede i hverdagen, og som student har jeg en fleksibel hverdag.

Som barnevakt utstråler jeg varme, er trygg og gøy! Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre jobb enn hos Barnevakthjelpen. Det å kunne hjelpe familier på travle dager er et pluss i hverdagen for meg."

-Hanna 22 år"Jeg jobber i Barnevakthjelpen fordi jeg ønsker en jobb som er lett å kombinere med studier. Jeg studerer til å bli barnehagelærer, så det at jeg får jobbe med barn er et kjempepluss. Jeg trives veldig god med å jobbe som barnevakt, det er en veldig hyggelig jobb å ha."

-Stine 22 år"Jeg jobber i Barnevakthjelpen fordi det er lett å kombinere med skole, og fordi jeg er veldig glad i barn! Å kunne få bruke fritiden min på å gjøre hverdagen litt lettere for en familie, i tillegg til å få leke og omgås barn er en drømmesituasjon for meg! Jeg håper å kunne være en voksen, en lekekompis, leksehjelp og en venn for barna, og at jeg kan være en like stor glede for dem som de er for meg."

-Karoline 22 år"Jeg er ei smilende, imøtekommende og pliktoppfyllende jente. Jeg har et stort hjerte for barna og jeg oppnår raskt tillitt og får gode relasjoner med barna. Jeg er en trygg, leken og engasjert i barnas lekeverden. Jeg er glad i å synge og spille ukulele. Jeg liker også kreative aktiviteter, være på tur og holde på med friluftsliv. Nå studerer jeg til å bli barnehagelærer med fordypning i natur og friluftsliv. Jeg er samarbeidsvillig og gleder meg til å bli kjent med familiene jeg ønsker å jobbe for. Jeg er opptatt at jeg skal ta hvert barn på alvor og se det beste i barnet. Jeg vil at barnet skal være trygg på meg, og at jeg som barnevakt svarer til foreldrenes forventninger. "

-Anette 20 år"Jeg vil selv si at jeg er omsorgsfull, imøtekommende, en gledesspreder, flink til å kommunisere med og engasjere barn, løsningsorientert, aktiv og en smule kreativ.

Når jeg er sammen med barn, er det viktig for meg at de får rom til å utforske og lære selv, og at jeg er der som en god støtte og hjelp om de ønsker det, men at jeg også kan engasjere til og starte lystbetonte aktiviteter."

-Martine 20 år"Jeg jobber i barnevakthjelpen fordi jeg lenge har hatt et ønske om å jobbe med barn og unge. Jeg har bakgrunn i sosialantropologi og Childhood studies fra NTNU og tilbragte i forbindelse med dette 6 måneder på et barnehjem i Sør-Amerika hvor jeg bare fikk et enda større ønske om å fortsette å være en god og trygg voksen for barn. Jeg er derfor veldig glad for å kunne bidra som barnevakt på denne måten. Barnevakthjelpen gir meg også en større erfaring jeg kan ta med meg videre inn i arbeidslivet.

Som person er jeg veldig ansvarsfull, med mye omsorg å gi. Jeg er alltid blid og positiv!"

-Camilla 25 år"Jeg er 23år og kommer fra Ålesund. Er student og bor her i Trondheim sammen med min samboer. Jeg er en aktiv jente som driver med sport, trening og trives godt ute i naturen. Ved siden av skole er jeg trener og sportslig leder i Trondheim Nixies cheerleading klubb. Jeg valgte å søke jobb hos Barnevakthjelpen for å få en unik mulighet til å hjelpe andre familier med å gjøre noe jeg trives utrolig godt med.

Jeg er en leken jente som liker sang og musikk, og kan reise inn i fantasiverden i lag med ungene. "

-Lone Alice"Jeg er ei jente på 22 år som studerer ved Dronning Mauds Minne Høgskole, hvor jeg til sommeren fullfører mitt første år på barnehagelærerutdanningen. Jeg har tidligere jobbet to år i barnehage. Der fikk jeg øynene opp for barnehagelærerutdanningen og det å jobbe med barn. Tidligere har jeg også sitter barnevakt til to familier i private hjem, noe jeg trivdes veldig godt med. Jeg ser på dette som en unik mulighet til å få jobbe med barn, ikke bare med tanke på at det er veldig relevant for min studieretning, men også fordi jeg liker å omgås barn og fordi jeg tror jeg vil trives i jobben som barnevakt her i Trondheim.

Jeg er ei kreativ, omsorgsfull, pliktoppfyllende og pålitelig jente som gleder meg til å ta fatt på jobben."

-Susanne
"Jeg studerer på lærerskolen ved NTNU. Jeg har tidligere jobbet ett år i barnehage og som barnevakt i private hjem. Grunnen til at jeg vil jobbe i Barnevakthjelpen, er først og fremst fordi jeg trives veldig godt sammen med barn. Her får jeg mulighet til å lære bort det jeg kan, og ikke minst lære mer av dem. Denne jobben vil også være veldig fin erfaring å ha med seg i jobben som lærer."

-Kamilla 22 år"Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å arbeide med barn og ønsker en utdanning og jobb hvor jeg tar barn på alvor ,samtidig som jeg er åpen, nysgjerrig, trygg, omsorgsfull og leken. Jeg har 3 års erfaring fra arbeid i barneskole, og mange års erfaring fra arbeid med barn på sommerleirer rundt om i Oslo. Jeg er ansvarlig, positiv og imøtekommende både mot barn og voksne. Som barnevakt er jeg tilgjengelig, tilpasningsdyktig og har et enormt ønske om å bli godt kjent med barna og foreldrene jeg kommer i kontakt med. Jeg liker friluftsliv, inne-aktiviteter, dansing og alt annet barna måtte ønske å gjøre sammen. Å jobbe som barnevakt gjennom Barnevakthjelpen passer utmerket ved siden av studiene.»

-Michele 23 år"Jeg er 20 år gammel og førsteårsstudent ved Dronning Mauds Minne Høgskole. Jeg har alltid hatt et ønske om å jobbe med barn, og da jeg etter videregående jobbet 9 måneder i barnehage fikk jeg øynene opp for barnehagelærerutdanningen. Jeg jobber for Barnevakthjelpen fordi jeg ønsker en jobb jeg kan kominere med studier, og som samtidig er morsom, givende og relevant for min utdanning. Som person er jeg ansvarlig, leken og omsorgsfull."

-Amalie 20 år.


 


tlf:  978 73 575

post@barnevakthjelpen.no

Org.nr: 995494019

Copyright © All Rights Reserved